Učlaniti

Kako se učlaniti: pristupnica tražite na Email: hjolink@inet.hr , isprintajte i ispunite te pošaljete nam mailom ili poštom, zajedno s dokaz da ste platili 200 kuna na ovdje navedena račun u ZaBi, ili platite gotovinom kod nas. Također treba nam slika (može digitalna) za članska izkaznica, i ako imate slike vaše vozila za webstranica.

 

Za potvrda za oldtimervozila radi 50% popust na osiguranje treba još dostaviti: broj registracija (ako je poznat), marke i tip vozila, broj šasija i godina proizvodnja. ! Članske kartica i potvrda prvi put NE šaljemo, to treba osobno preuzeti u sekretariatu

Klub za  zaljubljenika u stare motore i aute, svih ljudi, koji imaju hobi sakupljanje starih motocikala, automobila, skutera, i traktora. 

Sve to u  svrhu razmjene iskustava, nabavku rezervnih dijelova.  Cilj nam je olakšati obnavljanje „otpisanih“ starodobnih vozila, te očuvanja tehničke kulture. Nadalje, svrha je i pronalaženje starih vozila, te njihov obnavljanje i očuvanja prirode i obogaćivanja tehničke tradicije. Želje nam je također uključiti i mladež u ovaj proces sakupljanja,  popravljanja i prezentacije starodobnih i potom vrijednih modela i razvijanja auto-moto sporta !

Imamo posebne sekcije za motocikle marke: Matchless/AJS (engleske proizvodnje) . Povezani smo i za inozemnim klubovima Matchless/AJS u svrhu kontakata i lakše nabavke dijelova.

Također imamo posebno sekciju za Citroenove vozilo kao Spaček, Dyane,Mehari,Ami, svi koji imaju machine od 602 kubika, zato se zove :  “sekcija 602”

Nastojat cemo pomagati kod legalizacije starih vozila preko 30 godina, koji spadaju u grupu oldtimera.

 

 

Članarina i uplata

HAVAP je član FIVA.

Članarina je 100 kuna godišnja  (novi članove jednokratno + 100 kn upisnina!)

Izdajemo potvrde za popust na osiguranja od 50% na postojuča popust za vozila starije od 30 godina.

Oldtimerklub “Pušća” osnivan je 22.07.2009.god.

Reg. Broj udruga; 01002208

OIB.: 48645689615

 

Žiro račun Oldtimerklub “Pušća”

Zagrebačka Banka : IBAN

HR6323600001102158050